Bestelprocedure

Hoe plaats ik een bestelling bij zeeuwsebloembakken.nl?

1. Selecteren van het product 
U dient allereerst een product te selecteren welke u wilt bestellen. In het hoofdmenu staat de tab WINKEL weergegeven. U kunt van hieruit een product selecteren.

Het product wat u aanspreekt kunt u uitgebreid bekijken door op de knop ‘details’ te klikken. U krijgt een overzicht van de leverbare kleuren en de belangrijkste kenmerken van het product. Alvorens u op de knop bestellen drukt, kunt u de gewenste uitvoering (kleur) selecteren. Daarna drukt u op de knop ‘bestellen’.

 

U krijgt vervolgens de inhoud van uw winkelwagen te zien. U kunt nu de aantallen wijzigen en kiezen uit de onderstaande opties:

  • Winkel verder: Deze optie kiest u indien u nog andere artikelen wilt bestellen.
  • Afrekenen: indien u klaar bent met winkelen en uw bestelling af wilt ronden.

 

2. Invoeren van uw gegevens 
Om uw bestelling af te kunnen ronden, dienen wij een aantal gegevens van onze klanten te krijgen. Ook in dit scherm krijgt u verschillende opties:

  • Ik ben een nieuwe klant: kies deze optie wanneer u nog niet eerder een bestelling heeft geplaatst bij Zeeuwsebloembakken.nl. U dient o.a. uw naam, adres, telefoonnummer en email adres op te geven.
  • Ik ben al geregistreerd: kies deze optie wanneer u al in het bezit bent van een account bij Zeeuwsebloembakken.nl. U kunt inloggen met uw geregistreerde email adres en uw wachtwoord.

 

Natuurlijk behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk, zie hiervoor tevens ons privacy beleid.

 

3. Afhaalmethode

  • Indien u het bestelde artikel af wilt halen, kiest u voor ‘afhalen op locatie’. (Hiervoor graag een afspraak met ons maken, dan zorgen wij dat het product voor u klaar staat.)

 

Klik vervolgens op de knop ‘ga verder’.

 

4. Betaalmethode 
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL (ABN-Amro, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS bank)
  • Vooruitbetalen per bank of giro

 

Wanneer u de betalingsmethode heeft geselecteerd, drukt u op de knop ‘ga verder’.

 

5. Bevestigen van uw bestelling 
U krijgt nu een overzicht te zien van uw bestelling. U kunt alles controleren en indien nodig wijzigingen aanbrengen. Uw bestelling wordt pas definitief, wanneer u op de knop ‘bevestig order’ klikt.

 

Afhankelijk van de gekozen betalingsmethode wordt u automatisch doorgestuurd naar de verschillende betaalsites (bijvoorbeeld internetbankieren voor iDEAL).

 

Uw bestelling wordt bevestigd in een automatisch gegenereerde email.