Maatwerk

Zeeuwse knop bloembakken maatwerk aanvragen?

Bij Zeeuwse bloembakken maken wij graag voor u een passende, robuuste bloembak voor elke gewenste ruimte.

Ben je opzoek naar een Zeeuwse knop bloembak welke helemaal afgestemd zijn op jouw wensen? Dan ben je bij zeeuwsebloembakken.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je ervoor kiezen om een Zeeuwse knop bloembak op maat te laten maken.

 

Onze Zeeuwse knop bloembakken zijn een stijlvol alternatief voor een verhoogde border in uw tuin, of bent u van plan uw dakterras te voorzien van mooie bloembakken.

 

Bij zeeuwsebloembakken.nl begrijpen wij als geen ander dat de standaardmaten soms net niet uitkomen. Daarom is het mogelijk om een op maat gemaakte bloembak te laten produceren.  

 

Deze sterke bloembakken zijn geschikt voor allerlei beplantingen en hebben een degelijke uitstraling. Door het gebruik van de beste materialen zijn dit kwalitatieve maatwerk bloembakken voor jarenlang plezier.

Maatwerk bloembak voor uw tuin omdat iedere tuin iets unieks nodig heeft.

De ene tuin is donkerder, de andere heeft veel lichtinval, sfeervol of juist heel strak vormgegeven. Wij kunnen voor u een kwaliteit bloembak op maat maken, die past bij uw buitenruimte. Vindt u de gewenste afmeting niet in onze uitgebreide collectie aan Zeeuwse knop bloembakken? Wij bespreken graag met u uw wensen om uw persoonlijke bloembak op maat te maken. Aangevraagde maatwerk bloembakken worden gemaakt van duurzaam geïmpregneerd tuinhout.

 

Wij bieden u veel ontwerpvrijheid omdat u zelf de lengte- en breedtemaat en hoogte maat kunt bepalen. Naast de maten kun je kiezen voor het toevoegen van wielen onder je houten plantenbak, en design verstevigingshoeken zorgend voor een robuuste stevige uitstraling, en tevens voorkomen van krimpnaden.

 

Alle op maat gemaakte houten bloembakken worden bijzonder netjes gemaakt en afgewerkt. Ze zijn daarnaast allemaal standaard voorzien van anti-worteldoek.

 

Wil je jouw Zeeuwse knop bloembak zo nu en dan eenvoudig kunnen verplaatsen? Laat door ons wielen onder je bak monteren. Kies hiervoor de optie tot wielen. De wielen worden door ons standaard gemonteerd met een extra verstevigde bodemplank en 2 cm uit de voor en zijkant, zodat ze mooi wegvallen onder het design van de op maat gemaakte bak.

 

Zo worden dakterrassen, balkons of binnenplaatsen geen obstakel meer doordat de wielen zorgen voor een heel eenvoudig transport van de bakken.

 

In onze werkplaats staan wij klaar om uw bloembak met liefde te produceren. Heb je vragen over de maatwerk bloembakken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw vrijblijvende aanvraag
We beginnen met de gewenste afmeting.
Kies de gewenste diameter Zeeuwse knop.
Variëren is mogelijk!
We zijn bijna aan het einde gekomen van uw aanvraag.
Wij waarborgen de veiligheid van privacygegevens door middel van strikte procedures en beveiligde aanvraagprocessen.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?