Home Shop Email Phone

Alle producten >

Over ons
Made by Mirjam Zeeuwse Knop

Het ontstaan van onze eigen betonnen Zeeuwse knop:

Begin 2016 zaten we samen in de tuin en zei mijn vrouw: “kunnen we geen bloembakken maken voor onze appelbomen” en deze een herkenbare “signatuur” geven van ons zelf?

Brainstormend, zoals gezegd een unieke, herkenbare betonnen Zeeuwse knop creëren, het kenmerk wat verwijst naar ons en onze Zeeuwse knop bloembakken en inmiddels vele andere Zeeuwse knop producten.

Na een uitwerk sessie kwam ons eerste ontwerp, wij wilden het uiterlijk van de bestaande Zeeuwse knop met onze eigen “twist” erin en een logo afdruk van initialen.

Door ons goed te hebben laten informeren, hebben we een eigen betonnen knoppenlijn kunnen ontwikkelen met als kenmerk de bloedkoralen(ketting), het hoofdkenmerk van de Zeeuwse knop.

Na maanden van uitproberen van ideeën, mislukken en hulpvragen neerleggen bij diegene met gietervaringen, was daar het beoogde doel, met een duidelijke herkenning op twee fronten de bloedkoralen en de logo afdruk. 

Wij zijn trots en dankbaar naar allen, die in deze betonnen Zeeuwse knop een aandeel hebben gehad, en hopen nog jaren met plezier en passie, ze te blijven maken voor onze enthousiaste klanten.