Home Shop Email Phone
Over ons
Made by Mirjam Zeeuwse Knop

Het ontstaan van onze eigen betonnen Zeeuwse knop:

Begin 2016 zaten we samen in de tuin en zei mijn vrouw, kunnen we geen bloembakken maken voor onze appelbomen en deze een herkenbare “signatuur” geven van ons zelf?

Waardoor het brainstormen een aanvang nam. Zoals gezegd een unieke, herkenbare betonnen Zeeuwse knop creëren, die we aan onze producten konden koppelen. Het kenmerk wat verwijst naar ons en onze Zeeuwse knop bloembakken en inmiddels vele andere Zeeuwse knop producten.
Na een uitwerk sessie kwam ons eerste ontwerp, wij wilden het uiterlijk van de bestaande Zeeuwse knop met onze eigen twist erin en een logo afdruk van initialen.

Maar door ons goed te hebben laten informeren, hebben we een eigen betonnen knoppenlijn kunnen ontwikkelen met als kenmerk de bloedkoralen, het hoofdkenmerk van de Zeeuwse knop.

Ons Specifieke kenmerk, wat als ketting verwerkt  in onze Zeeuwse knoppenlijn.

Na maanden van brainstormen en uitproberen van ideeën, mislukken en hulpvragen neerleggen bij diegene met gietervaringen en investeringen ontstond gaande weg het beoogde resultaat.

We kunnen zeggen dat we hierin meer dan geslaagd zijn met een duidelijke herkenning op twee fronten de bloedkoralen en de logo afdruk. Inmiddels zijn de knoppen verkrijgbaar in 5 verschillende, oplopende diameters, waarbij ook een verscheidenheid aan kleurmogelijkheden te kiezen is.

Wij zijn trots en dankbaar naar allen die in deze betonnen Zeeuwse knop een aandeel hebben gehad, en hopen hier nog jaren met plezier en passie ze te blijven maken voor onze enthousiaste klanten.

Zeeuwse knop sieraden en bloembakken:

Vanuit onze eerste ontwerpen zijn we aan de slag gegaan om een Zeeuwse knoppen lijn op te bouwen. Waar mijn vrouw zich richt op het maken en ontwerpen van Zeeuwse knop sieraden en alle andere Zeeuwse producten in onze webshop.

Houd ik mij voornamelijk bezig met het maken van de bestelde Zeeuwse knop bloembakken. Alles is ambachtelijk handwerk, u zult begrijpen dat we werken met een planning.

Er is altijd overleg met de klant over de duur van de bestelling voor deze opgehaald kan worden. 

Streven blijft altijd om mooie producten af te leveren, dit vergt inzicht, passie en een stuk tijd.