Home Shop Email Phone
portfolio

Portfolio Zeeuwsebloembakken.nl

Zeeuwse bloembakken hecht veel waarde aan tevreden klanten, wij zouden het dan ook leuk vinden om op deze pagina een inzicht portfolio te geven met foto’s van trotse Zeeuwse bloembak houders die ze ons toestuurde na plaatsing op locatie. 

Zo maken wij met zijn allen een mooie pagina waar u graag nog is op terug kijkt en of ideeën op doet voor in uw eigen tuin/balkon of bedrijf.

Wij werken met veel passie en liefde aan de door u bestelde Zeeuwse bloembakken, knoppen, parasolvoeten en tuinornamenten.  Door onze jaren lange ervaring in houtbewerking zijn we er in geslaagd een mooi product op te markt te brengen.

Echter hebben wij geen producten op voorraad en word alles op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor is er ook geen mogelijkheid tot ruilen nog te retourneren.

Bent u ook een tevreden klant? en wilt u uw foto toe laten voegen aan ons klanten portfolio mail hem ons door info@zeeuwsebloembakken.nl

Om straks niet verdwaald te raken in onze foto’s hebben wij ze in tabbladen onderverdeeld. maak een keuze en bekijk de foto’s. 

Alle foto’s mogen gedeeld worden echter niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Tevens mogen onze producten niet nagemaakt worden. 

 

 

 

.

Foto album